Forside Børneværelset Vælg den rette maling til børneværelset

Vælg den rette maling til børneværelset

295
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du står overfor at skulle male et børneværelse, så er her nogle gode råd til hvordan du vælger den rette maling, da det bestemt ikke er ligegyldigt hvad du vælger at male med. Det kan være, at du har den holdning, at du alligevel skal igen om et par år, og hvis du er af den opfattelse, betyder det naturligvis ikke så meget hvilken maling du vælger.

Der er dog også en god sandsynlighed for at du ikke elsker at male, og derfor gerne vil have at det holder i nogen år, inden du igen skal have gang i pensler, malerruller og malertape.

Vælg den rette glans

En af de ting der er vigtige, når man vælger maling til børneværelset, udover farven naturligvis, er at man vælger en maling der er slidstærk og kan holde til lidt. Det er også en god ide at vælge en maling, der kan tåle at blive tørret af, hvis der kommer fedtfingre eller måske lidt tusch på væggene. Maler-maling.dk er en dansk webshop, der forhandler maling, og her er rådet at man altid skal vælge mellem glans 7 og 10, da de indeholder meget lak og derfor kan tåle at blive tørret af.

Vælg sund maling

Meget malign er fyldt med kemikalier, ikke mindst hvis du vælger de billigste alternativer, her skal du huske på, at dit barn skal ligge og sove i rummet, og du bør derfor altid vælge så sund en maling som muligt, der indeholder mindst muligt eller ingen giftige kemikalier.

I alle tilfælde er det en god ide at der går et par dage inden barnet sover derinde, så du er sikker på at luften er helt ren, da dit barn ellers let kan få hovedpine og lignende af det ligge i dampene, hvilket selvsagt ikke er sundt.

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR