Forside Barnet Sådan indretter du hjemmet, når børnene vokser op

Sådan indretter du hjemmet, når børnene vokser op

591
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når børnene går fra at være børn til at være teenagere, der har en mening om mange ting og pludselig plejer egne behov og interesser, kan der være mange udfordringer at tage stilling til som forældre. Det kan koste mange penge at indrette hjemmet i den periode, hvor børnene vokser op, og derfor kan det være en idé at lægge en slagplan, før de spontane køb pludselig er i flertal.

Overgangen fra babyudstyr til teenage… -udstyr?

Har du en baby, er der meget babyudstyr og babytøj, som du skal have fat i for at gøre hverdagen nemmere. Og her er der mange butikker, der melder sig som den foretrukne forhandler. Hvis du ønsker at gøre alt nemmere og handle alt babyudstyr under ét tag, bør du tjekke www.babysam.dk. Her kan du købe alt fra rangler og babytøj til autostole og ammetøj.

Når dine børn vokser op og bliver teenagere, er det til gengæld meget sværere at indrette hverdagen, fordi de ældre børn har en smag og en stil, de gerne vil leve ud. Babysengen skal skiftes ud med en større seng, legeområdet skal måske skiftes ud med et skrivebord og en læselampe.

Multifunktionelle møbler – vælg sovesofa

Når børnene vokser op, kan du overveje:

  • Hvilke møbler har mit barn brug for på værelset?
  • Kan vi tænke smart og kombinere flere møblers funktion?

Ældre børn kan have glæde af en sovesofa på værelset, som både fungerer som sofa om dagen og seng, når venner eller kæreste kommer på besøg. En sovesofa er også rigtig god at have, hvis man får gæster, da den er nem at rede op og samtidig ser pæn ud i hverdagen. I kan tjekke tilbud på sovesofaer online, eller se udvalg her.

En sovesofa kan kombinere flere møblers funktioner på teenageværelset, som samtidig giver mulighed for at have en praktisk løsning, når der kommer gæster på besøg.

Et reolsystem til dine, mine og vores bøger

Et andet tip til indretning af det kommende teenageværelse kan være at udnytte pladsen på bedst mulig måde ved eventuelt at overveje et stort reolsystem. Når dit barn bliver teenager, er der pludselig også en anden læsemængde i skolen, og det kræver bøger, som igen kræver mere plads end børnebøger og højtlæsningsbøger gør.

Overvej et reolsystem, hvor nogle felter står åbne, mens andre felter kan lukkes med en låge. På den måde kan I også eventuelt opbevare de bøger, I ikke har plads til i stuen, og som jeres teenager ikke nødvendigvis gider se på til daglig.

På teenageværelset handler det kort sagt om at tænke enkelt og smart for at skabe et rum med flere forskellige funktioner, der også fungerer, når jeres barn engang flytter hjemmefra.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR