Forside Babyen Sådan får de små børn en god køretur

Sådan får de små børn en god køretur

97
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man for første gang for børn, så er der mange ting som man lige pludselig skal tænke på, som man før ikke skænkede en tanke. Nogle gange er der måske også tale om lidt flere ting, end man lige regner med, og derfor kan det godt betale sig at fokusere på et område ad gangen. Man kan fx dele babyforberedelsen op i babyværelset, resten af huset og bilen. Bilen er et meget vigtigt område at gøre klare til den lille ny, da ikke alle biler ligefrem er designede til små børn. Herunder findes der tre bud på ting man skal tænke over, inden den lille ny skal ud og køre.

Den rigtige autostol

Autostolen er naturligvis den vigtigste del af babysikringen i bilen, da babyen selvfølgelig ikke kan sidde på det normale bilsæde og have den normale sele på. Når man skal vælge en autostol, så er det meget vigtigt at vælge en som passer til babyens størrelse, da babyen enten kommer til at sidde dårligt eller være i direkte fare, hvis babystolen ikke passer godt nok. Man kommer derfor også til at købe flere autostole til en baby, da de løbende vokser ud af dem. Du kan købe barnets første autostol 15 – 36 kg her.

Noget spændende at lege med

De lange køreture kan være meget kedelige for de små børn, da de jo bare sidder bagved og kigger. Det er derfor bedst for de små, hvis de kan have noget at kigge på eller lege med, ellers er der stor chance for, at de vil græde det meste af vejen.

Solskærm

Solen er til gene for næsten alle der er ude og køre, især hvis den er skarp, og man får den i øjnene. Solen er dog især træls for de små, da det er begrænset, hvad de kan gøre for at undgå solen. Det er derfor en god idé at skaffe et par solskærme, så den lille ikke får den irriterende sol i øjnene.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR