Forside Børneværelset Sådan får du et allergivenligt børneværelse

Sådan får du et allergivenligt børneværelse

656
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når der er et barn på vej, er der rigtig mange ting, der skal overvejes i forbindelse med indrettelse af børneværelset. For det første er der naturligvis hvilke farver, der skal på væggene, hvilket ofte afhænger af om det er en dreng eller en pige, hvis man ellers går ind for at vælge farver ud fra køn.

Der er også mange, der tænker meget over hvordan de indretter værelset, og hvilke møbler der skal ind på det. Noget du i høj grad skal tænke på, når du skal indrette et børneværelse, er dog ikke alle de åbenlyse ting, og det du kan se. Det er nemlig det, du  ikke kan se, der kan have størst betydning.

Beskyt barnet mod allergi

Der er mange der hvert år udvikler allergi, og en af grundene til dette er de ting, vi omgives af i hverdagen. Der er flere grunde til at allergi opstår, men en af hovedårsagerne er, at man udsættes for meget af noget, og på baggrund af dette bliver allergisk over for det.

Der er derfor god grund til at beskytte barnet, hvis det ikke skal udvikle en allergi senere i livet. Dette kan være alt fra at vælge legetøj uden ftalater og pvc til at droppe kæledyrene.

Drop tæpperne

Der er tillokkende for mange, at vælge nogle tæpper til børneværelset, dels fordi gulvet bliver blødere, men også fordi de kan fås med sjove motiver som veje, og kendte Disney karakterer.

Tæpper er dog også uhyggelig effektive til at tage imod støv og bakterier, og de sætter fast i fibrene i tæppet og bliver siddende der.

Det bedste valg er derfor afhøvlede gulve, og det kan være en rigtig god ide at få dem slebet ned, så der ikke er ridser i, der både kan samle støv, men også give splinter i fødderne på de kære små. Det behøver ikke koste en formue, at få gjort. (Se priser på gulvslibning her).

Du kan naturligvis sagtens vælge at have tæpper på i børneværelset uden det gør noget skidt, det kræver bare, at du husker at støvsuge ofte.

 

DEL
Næste artikelBeskyt børnene mod kemikalier

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR