Forside Uncategorized Rejs med dine børn til Italien

Rejs med dine børn til Italien

21
0
DEL
gardasøen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Allerede fra vores børn bliver født, drømmer de fleste forældre om at “vise verden” til deres børn. I starten er det meste en metafor for alle de små oplevelser og erfaringer vi tilfører børnene mens de er helt små, men når de bliver lidt større bliver det mere bogstaveligt. Vi vil gerne have at de skal opleve byen de bor i, Landet som de er født i og andre dele af verden, hvor folk har andre vaner og skikke.

Nå man vil have sine børn med udenlands, så kræve det I første omgang at de har tålmodighed til at sidde stille mens I er på farten enten med egen bil, fly, skib, bus eller måske tog. Det kan ofte klares med malebøger, iPads eller anden underholdning. Men hvor skal man vælge at rejse hen?

Buongiorno bambino

Italien er kendt for at være børneglade, så det er en oplagt feriedestination. På restauranter er det f.eks. helt almindeligt at have børn med – det er ikke hver dag man ser det i danmark med mindre det er på et kæde-bøfhus eller en burgerrestaurant.
Fordelen ved at spise i Italien er desuden at der helt sikkert er en af børnenes favoritter på menukortet, mon ikke de fleste enten kan lide pizza, pasta, eller lasagne.

Oplev Gardersøen med de små

Selvom italienerne er børneglade, så er de måske smart at undgå de allerstørste byer, som f.eks. Rom, mens de stadigt er helt små.Specielt omkring Gardersøen er der utroligt mange skønne områder, man kan opleve sammen med sine børn. Der er også mulighed  for lidt privatliv, hvis det er det man ønsker. Det kan varmt anbefales at undgå store hoteller og istedet finde en egnet feriebolig lidt uden for centrum. I kan finde en her.
Gardersøen har alt hvad man kan ønske sig. By, natur, strand og vand og DET er værd at vise sine børn.

 

DEL
Tidligere artikelJulegaveideer til børn

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR