Forside Barnet Mange penge at spare på udsalg

Mange penge at spare på udsalg

91
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Julen varer længe, koster mange penge. Der er en god chance for at du har sunget disse linjer, da i gik rundt om juletræet, og tankerne lige har vendt sig i hovedet på dig, om hvor meget julen rent faktisk koster. For selvom mange af os går med nogle tanker om, at  i år skal vi skære ned, så ender det alligevel med at koste mange mange tusinde kroner, inden vi får set os om.

Det er derfor heller ikke så underligt, at der er mange butikker, der kommer frem med deres tilbud lige nu. For selvom man lige har brugt en mindre formue på julegaver, julemad og meget andet, så er der mange der gerne vil gøre en god handel og spare nogle penge nu, hvor de har brugt så mange – og der ER mange penge at spare.

Der er mange butikker der allerede har tyvstartet det traditionelle januarudsalg og er i fuld gang med at sælge varer med store besparelser. En ting der dog især er sat meget ned nu, er ikke overraskende juletingene. Hvilket betyder, at det er nu du kan gøre en særdeles god handel, hvis du kigger lidt frem.

Spar på de store ting

Generelt kan det være en god ide at gå på udsalg efter de større ting nu hvor udsalget for alvor raser. Det kan være du har fået lidt penge i julegave, eller at dit barn har, og her kan det være en god ide at investere i nogle af de ting, som du måske først skal bruge om   nogle måneder. Det kan være at du allerede nu ved, at i får brug for en klapvogn om 3-4 måneder, så kan det være en god ide at købe den nu, hvor du mange steder kan få mange procenter i rabat.

Gå efter de dyrere ting, når du går på tilbud.

Blandt de steder der lige nu har udsalg finder du eksempelvis webshoppen Naturebaby, der forhandler økologisk børnetøj, som ofte ligger i den dyre ende. Det er sådanne steder det er bedre at spare 40-50% end i H&M, hvor priserne i forvejen er presset helt i bund.

Det kan godt være, at du kan spare 40% i H&M, men der er mere ræson i at spare 500 kroner på et par vinterstøvler, du alligevel skulle have, end at spare 200 kroner på 5 bluser. Det kan med andre ord godt betale sig, at gå efter de dyre ting, når rabatten er i procenter.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR