Forside Generelt Køb et abonnement til hele familien

Køb et abonnement til hele familien

433
0
DEL
mobilabonnement til hele famiilien

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At købe nyt abonnement til mobiltelefonen kan være en jungle. Der findes virkelig mange teleselskaber, og mange forskellige fordele ved udbyderne. Der findes et hav af de såkaldte datterselskaber, som udelukkende tilbyder data og telefon. Så findes der også de større operatører på markedet, som typisk har en masse fordele med i abonnementet, men også koster noget mere. Vi har taget et kig på de forskellige abonnementer og giver et bud på det perfekte familie abonnement.

I dag er der mange forskellige tillægstjeneste i de forskellige abonnementer. når du skal ud og finde nyt abonnement, er der en god grund til at kigge på hvad tillægsydelser de forskellige abonnementer tilbyder. Telenor tilbyder hele microsoft office 356 pakken, roam away i 36 lande, Viaplay og god kunde service. Roam away er telenors bud på telefoni når du ude og rejse og betyder altså du kan benytte telefonen som du gør herhjemme. Ligeledes tilbyder Telenor rabat, jo flere abonnementer, du samler på samme regning. Ved 5 abonnementer spare du helt op til 500 kr. pr. måned, vel og mærket i forhold til telenors normalpris.

Telia har et samarbejde med en lang række tillægstjenester. Her koster abonnementet som udgangspunkt 199, og du har mulighed for at vælge en af følgende tillægstjenester: HBO Nordic, Spotify Premium, Roam Like Home Europe, FLIPP, Telia TV og Zetland. Ligesom telenor, tilbyder telia telefoni i udlandet, med deres roam like home, som er telefoni til samme priser som i Danmark. Dog har Telia hele europa med, plus 37 lande.

Hvis du er til mange tillægstjenester, så du se nærmere på mobilabonnement ved Telmore. Med deres abonnement som hedder Telmore play, tilbyder selskabet hele 7 tillægstjenester, samt fri tale og 12 gb data, til kun 249,-. Her har hele familien mulighed for at bruge tjenesterne, og blandt andet Min Bio, er populær med børnene. Overvej Telemore Play hvis du vil have fuld valuta for pengene og have tillægstjenesterne iorden.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR