Forside Uncategorized Køb dyrt og spar penge

Køb dyrt og spar penge

448
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er lavet mange opgørelser over, hvad det koster at få et barn, og langt de fleste af disse opgørelser er langt fra fyldestgørende, og det koster meget mere. Når man før et barn, især hvis det er det første, vil det i de første par år nok overraske, hvor mange udgifter der rent faktisk er forbundet med det.

Der er alle de helt direkte og uundgåelige udgifter som bleer, barnevogn, tøj, stofbleer og meget meget andet. Disse er der ikke så meget at gøre ved, selvom de naturligvis findes i mange forskellige prisklasser. Der er eksempelvis stor forskel på prisen af bleer, og det er langt fra sikkert, at de dyreste også er de bedste til dit barn. Barnevogne kan også fås i prisklasser fra et par tusinde til langt over 10.000. Dette er også grunden til, at mange vælger at købe dem brugt.

Børneværelset – uanede muligheder

Når barnet så bliver lidt ældre og skal på eget værelse, åbner der sig en verden af indretningsmuligheder. Ikke så meget for barnet, men mere for far og måske især mor, et helt nyt værelse, der kan indrettes lige præcis som man vil.

Her vil man også lynhurtigt finde ud af, at selvom børnemøbler er meget mindre, end almindelige møbler, så betyder det bestemt ikke nødvendigvis, at de er meget billigere. Man kan nemlig lynhurtigt købe sig fattig i møbler og boligtilbehør til de mindste.

Selvom det lyder en smule omvendt, så kan det faktisk ofte betale sig at købe dyrere ting til børneværelset, fremfor at gå i IKEA og finde nogle gode tilbud. Typisk holder de dyrere ting længere, og desuden er der et KÆMPE marked for brugt børneudstyr og ikke mindst møbler, og det er meget lettere at sælge kvalitet brugt, og ofte kan du nærmest se det som en leje af møblerne, frem for at se det som penge, der er smidt ud af vinduet. I mange tilfælde kan du nemlig næsten få det samme som du har givet, hvis du sælger det videre.

Livingshop.dk der er kendt for deres udvalg af designermøbler og meget andet, har lavet en guide til hvordan du indretter børneværelset, og selvom du nok ikke har råd til at følge den til punkt og prikke, så er der meget god inspiration at hente.

Du kan finde guiden her

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR