Forside Generelt Husk hinanden selvom I er blevet forældre

Husk hinanden selvom I er blevet forældre

215
0
DEL
Weekendophold

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som nybagte forældre, kan det nogle gange være svært at huske hinanden som par og pleje forholdet, fordi der pludselig er kommet noget helt fantastisk til verden, som stjæler alt jeres tid. Det er der naturligvis intet galt med, og jeres kærlighedsbarn skal naturligvis have fuld opmærksomhed. Det er dog også utrolig vigtigt, at I husker hinanden og prioriterer tiden, selvom det kan være svært.

Prioriter tiden I har sammen

Rollen som forældre, uanset om titlerne er nye eller gamle, kan trække tænder ud indimellem. Derfor er det vigtigt, at I som par husker at pleje forholdet og vise kærlighed og omsorg over for hinanden som I gjorde før kærlighedsbarnet kom til verden. Det er der naturligvis mange måder at gøre på. Men hovedpointen er, at I ikke behøver at gøre noget ekstraordinært for det. Det handler primært om, at I udnytter tiden optimalt, når I er sammen. I skal for eksempel være opmærksomme på ikke at sidde med telefonerne og tjekke mails og scrolle på de sociale medier, når I kunne bruge tiden på at hygge til en film.

Få barnet passet

Som forælder ved du, at rækken af dine skrukke veninder, mormor og svigermor står I kø for at passe jeres guldklump. Og rådet er klart: Gør brug af det. Det behøver ikke at betyde, at jeres barn skal overnatte et andet sted. I kan sagtens arrangere pasning i et par timer og nyde friheden til at kunne gøre lige hvad I har lyst til imens. I kan for eksempel tage ud og spise eller i biografen.

Ta’ på weekendophold

Nogle gange kan man som par have brug for at komme helt væk hjemmefra før man kan slappe af og glemme hverdagens praktiske gøremål og rutiner. Hvis det er tilfældet, kan I overveje mulighederne for et skønt weekendophold. Når I tager på weekendophold, er I garanteret afslapning i det øjeblik, I træder ind ad døren, og der er derfor rig mulighed for at kunne give hinanden den opmærksomhed, som der ikke er tid til i hverdagene. Det kunne eksempelvis være på Hindsgavl Slot – se mere her.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR