Forside Børneværelset Husk de lyse nætter, når barnet skal sove

Husk de lyse nætter, når barnet skal sove

1118
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kalenderen skriver nu, at det er forår, hvilket også betyder, at vi går lysere tid i møde, og inden vi vi set os om, er det lyst til langt ud på aftenen, og det er stadig mere eller mindre midt om natten, når det igen bliver lyst. De fleste af os elsker dette, og bliver i bedre humør, når vejret er varmere og dagene er længere.

Lyset bringer altså i mange henseender glæde og smil frem på mange læber. Der er dog også nogle steder, hvor lyset ikke altid bringer lige meget glæde og begejstring, og det er på børneværelserne ved puttetid.

Søvn = Mørke

Der er nemlig rigtig mange børn, der har store problemer med at falde i søvn, hvis der ikke er mørkt i rummet (selvom der gerne må være natlampe eller lignede), en sprække af lys der kommer ind, kan derfor også gøre det svært at putte barnet, da dette vil have en fornemmelse af, at det ikke er mørkt udenfor, og derfor ikke vil forbinde det med, at det er nat. Det gør også, at det for mange er markant sværere at putte børn om sommeren, end det er putte om vinteren.

Det er derfor en rigtig god ide at investere i nogle rigtig gode mørklægningsgardiner (kan blandt andet købes her), der kan lukket så meget som muligt af sollyset ude, så der ikke komme lys ind som forvirrer barnet.

Der er mange mørklægningsgardiner der ikke lukket helt af for lyset, og denne lille lysstråle kan gøre det svært, og det er altså derfor vigtigt, at der bliver lukket godt af i siderne.

Mørklægningsgardiner er også et rigtig godt våben mod alt for varme soveværelser til sommer. Hvis man holder gardinerne nede, bliver rummet nemlig ikke opvarmet hele dagen, og dermed bliver det muligt at holde at køligt soveværelse, selvom det er hedt udenfor, hvilket mange os nok håber, det bliver til sommer.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR