Forside Børneværelset Hæve/sænke puslebord

Hæve/sænke puslebord

849
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange danskere, der har problemer med ryggen, hvilket kan skyldes mange ting, som vi ikke skal komme ind på her. Men når man får børn, så finder man ud af, at man bruger kroppen på en helt anden måde, end man gjorde inden.

Der er hunderedvis af løft af barnet, som naturligvis bliver tungere og tungere i takt med at barnet vokser. Der skal også en masse nye stillinger til, når man skal tumle rundt på gulvet og lege med barnet. Har man i forvejen problemer med ryggen kan det således være lidt af en udfordring på det generelle helbred, at der kommer en ny ind i huset.

Det er de færreste hjem, at mor og far er lige høje, og derfor er det også sjældent at eksempelvis puslebordet passer lige godt til begge forældre, og det er ikke unormalt, at man mor enten må stå en smule på tæer for at det passer, eller at far må bukke sig lidt mere fremover, end det er hensigtsmæssigt.

I vores arbejdsliv er der meget fokus på ergonomiske kontorstole og hæve/sænke skriveborde, men de fleste ligger disse tanker og tendenser bag sig så snart de forlader arbejdspladsen, hvilket ikke kommer sundheden til gode. (du kan finde et stort udvalg af skriveborde her)

Der er ikke mange der gør det, men der er faktisk intet i vejen for at bruge et hæve sænkebord som et puslebord. Det eneste der skal til for at kunne bruge et almindeligt bord som et puslebord er en pusleborde, der sikrer, at barnet ikke ruller til en af siderne.

Under bordpladen kan du eventuelt skrue kurve fast, så der er plads til de mest basale ting som vådeservietter, bleer, creme, vaskeklude og hvad der ellers skal til i bleskiftesituationen.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR