Forside Babyen GUIDE: Sådan vælger du den rette babyalarm

GUIDE: Sådan vælger du den rette babyalarm

590
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvor vigtigt er det egentlig, at babyalarmen har kamera og talk-back? Og hvad bør du egentlig vide om rækkevidde, frekvenser og levetiden på de batterier, der er i babyalarmen? Vi guider dig igennem, så du får det store overblik.

Hvad er vigtigst at være opmærksom på, når du køber en babyalarm?

Det er vigtigt, at du kan høre dit barn, og du skal derfor stole på, at der er forbindelse. Svigter den, så skal din babyalarm give besked. Du skal også advares, hvis du bevæger dig ude for dens rækkevidde, eller dit batteri er ved at løbe tør for strøm.

Derfor er det også vigtigt, at der er en ordentlig internetforbindelse, hvis du bruger mobilen som babyalarm. Undersøg kundeservice og priser på mobilabonnement ved Fullrate, Telmore, 3 eller hvem din udbyder nu engang er.

Her kan du også høre mere om internetforbindelse, så du er sikker på, at der er dækning, hvor du bor.

Hvilken alarm har det bedste signal?

Hvis ikke du vælger at anvende mobiltelefonen som din babyalarm, så bør du gå efter en babyalarm med DECT — det betyder, at du har et digitalt forstærket signal — som ikke har lige så stor risiko for en såkaldt interferens, hvor der er andre på linjen.

Risikoen er altså større, hvis du køber en en analog alarm. Har den kanaler, der er kodet digitalt, så vil dit signal være bedre. Hvis du vælger en alarm, hvor du selv kan justere dens følsomhed, så vil det være den bedste løsning. Her vil du nemlig hverken kunne høre fugle, der pipper i baggrunden, eller ander forstyrrende elementer. Samtidig vil du heller ikke overhøre din babys gråd.

Fordelen ved en analog alarm er dog, at den udsender mindre stråling, end hvis du vælger en digital alarm. Nogle af de digitale alarmer kan dog sættes i ECO-mode, som nedsætter strålingen, men også rækkevidden. Vælg, hvad der er vigtigst.

Er den dyre babyalarm den bedste løsning?

Nogle alarmer koster mere end andre. Men er der egentlig en sammenhæng mellem pris og kvalitet? Faktisk ikke. Hvis du søger lidt på nettet efter test af babyalarmer, så vil du hurtigt erfare, at de dyreste modeller ikke nødvendigvis er dem, der er de bedste. Faktisk klarer de sig markant dårligere i tests.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR