Forside Sundhed Et godt alternativ til sodavand

Et godt alternativ til sodavand

35
0
DEL
sodavand i glas

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste børn elsker sodavand og andre søde drikke. Sodavand er dog fyldt godt op med sukker og har et højt kalorieindhold. Derfor vil de fleste forældre gerne forsøge at begrænse deres børns sodavandsindtag. Det betyder dog ikke, at livet skal være helt surt for dem. Der findes nemlig flere gode alternativer til sodavand, og en af dem er en Sodastream.

Frisk danskvand på ingen tid

Det er ikke uden grund, at Sodastream-maskinen er meget så populær i løbet af de sidste par år. Med den kan du nemt lave dit eget danskvand af helt almindeligt postevand fra hanen. Der er ingen kalorier i danskvand, men det er alligevel en del mere spændende end almindelig vand. Hvis børnene ikke er så vilde med danskvand, kan du peppe den op ved at tilsætte et lille skvæt juice, et par skiver citrusfrugter eller end håndfuld bær. Det er også muligt at købe kapsler med smag fra sodastream, som kan bruges til at lave din egen hjemmelavede sodavand i weekender og ved andre særlige lejligheder.

Et miljøvenligt alternativ

En Sodastream-maskine er ikke kun et sundere og billigere alternativ til sodavand. Når du vælger at lave din egen soda- eller danskvand derhjemme, er du også med til at spare på plastikken. Sodastream-flasken er genbrugelig, og du skal ikke købe en plastikflaske, hver gang du skal have boblende drikke. Dermed gør du i høj grad dit for at skåne miljøet. Desuden slipper du for at slæbe tunge flasker hjem, ligesom du ikke skal pante alle de tomme flasker.

Sodastream på ønskelisten?

Ønsker du dig selv en Sodastream til jul? Eller vil du gerne forkæle en du holder af med lidt ekstra luksus i hverdagen? Uanset kan du i hvert fald se udvalget her. Der er flere modeller at vælge mellem, så du kan helt sikkert finde en, der passer perfekt ind i hjemmet.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR