Forside Generelt Gode råd: Kontorstol til dig, der er gravid

Gode råd: Kontorstol til dig, der er gravid

580
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som gravid har du ofte brug for en kontorstol

En kontorstol er ikke bare en kontorstol. Især ikke når du er gravid. De fleste gravide sidder på kontorstol i løbet af deres graviditet. Enten når de er på arbejde, eller når de er derhjemme. Ofte i en kontorstol, der ikke lever op til de krav, der er til en god kontorstol, rent ergonomisk — eller som af andre årsager giver en forkert siddestilling, som især ikke egner sig til gravide.

Mange kontorstole kan ikke justeres i højden, eller støtte kroppens bygning ordentligt. Samtidig sidder mange forkert på deres kontorstol — og er det tilfældet, ender du med at døje med rygsmerter, smerter i nakken og skuldrene samt lænden, og det er ikke godt for det fysiske og psykiske helbred. Slet ikke, hvis du bruger mange timer i din kontorstol. Men hvordan finder du så en kontorstol, der modvirker alt dette?

Disse egenskaber skal kontorstolen have

Først og fremmest skal du have en god kontorstol. Det kan du få mange steder blandt andet hos iStol.dk. Det anbefales ikke, at du ikke bare investerer i den billigste kontorstol, men i stedet går efter den, der har det helt rigtige egenskaber. Det behøver ikke at koste en bondegård, men det er heller ikke den billigste løsning, der er den bedste.

Hvis du har brug for en god støtte til din ryg, nakke og skuldre, så vælg en stol, der har et højt ryglæn. Gør desuden op med dig selv, hvorvidt du har brug for en kontorstol med eller uden armlæn. Begge dele kan ende med at blive en gene, hvis dit bord eksempelvis ikke passer til kontorstolen.

Overvej også om din kontorstol skal have hjul. Det er selvfølgelig smart, hvis du er gravid, at du kan bevæge dig uden at rejse dig fra stolen, men det er vigtigt, at den bruges på et underlag, der gør, at julene glider rundt på gulvet.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR