Forside Babyen Glæden ved hjemmestrik

Glæden ved hjemmestrik

456
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der var en gang hvor de fleste nok vil rynke gevaldigt på næsen over hjemmestrikket tøj til babyer og tænke, at det kun var noget gamle mennesker gjorde sig i. Den tid er dog i den grad forbi, og det er rent faktisk blevet absolut højeste mode med tøj der er hjemmestrikket. På Trendsales og Reshopper kan man se dette, hvor prisen på hjemmestrikket tøj ofte er i den høje ende.

I takt med at interessen for det er steget, er udvalget af opskrifter også eksploderet, og man kan uden de store problemer finde alt lige fra simple strømper og huer til mere komplicerede cardigans og lignende. Man kan finde dem online gratis, eller man kan vælge at købe dem, der hvor man køber sit garn til at strikke med.

Den store strikkedyst effekt

Der er da heller ikke nogen tvivl om at den store succes med TV2 lidt obskure program “Den store strikkedyst” har haft en effekt. Programmet har nemlig fået mange, og ikke mindst yngre, til at åbne øjnene for de glæder der ligger i at strikke selv. Udover at man har friheden til selv at bestemme farver, størrelser osv osv, så er der også en stor tilfredsstillelse i selv at have lavet noget.

Køb online og spar penge

Køber du garnet online kan du også spare rigtig mange penge i forhold til hvis du går i hobby forretninger. På Allerup Strik kan du både finde et stort udvalg af strikkeopskrifter såvel som garn til strik. Du kan også finde en masse inspiration til at hvad der er godt at kaste sig over online, prøv bare at søge på strikke opskrifter og se hvad der dukker frem.

Styr på ingredienserne 

Når du selv strikker tøj, har du også helt selv styr på hvad der er i. Når det kommer til vores børn, er de fleste af os meget opmærksomme på at undgå tilsætningsstoffer og lignende, og ved at strikke selv, er man sikker på at undgå dem, hvis man ellers vælger det rette garn.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR