Forside Barnet Gåde råd til indeleg

Gåde råd til indeleg

607
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vinteren er ved at være over os, og hvis man skal tro de “værste” prognoser, så forlyder det, at vinteren 2016/17 kan blive en meget kold en af slagsen, og flere vejrprofeter mener, at det bliver mindst lige så godt som i 2010, hvor det var en lang vinter med lave temperaturer.

Selvom det er koldt, er det sundt for både voksne og børn at være udendørs og få en masse frisk luft, da det ikke kun er godt for energiniveauet, men også for vores generelle sundhed. Et godt gammelt og lidt dumt ordsprog hedder, at der ikke findes dårligt vejr kun dårlig påklædning, og selvom det er lidt overbrugt, så er der naturligvis en hel del sandhed i det, og med en god flyverdragt er der da heller ingen problemer i at være udenfor for selv de mindste.

Ikke desto mindre så ændrer det ikke ved, at man bare tilbringer mere tid idendørs om vinteren, og her kan det være fristende at tænde for Ramasjang eller stikke ungerne en iPad og lade dem hygge sig med det. Det er da naturligvis ikke noget galt med i mindre portioner, men det bør aldrig blive den primære tidsrøver.

Det er helt utrolig vigtigt at for børnene at tilbringe en masse tid sammen med deres forældre. Tid hvor man kan hygge, hvor man kan snakke, og hvor man kan lege en masse, det er nemlig også her at børnenes motorik virkelig kan udvikle sig, hvis man leger de rigtige ting. Det giver eksempelvis kan børnenes finmotorik virkelig bliver styrket med kreativt legetøj. Det er dog en rigtig god ide at sørge for at legetøjet passer til barnets alder, de et lille barn let kan blive hidsigt og surt, hvis sværhedsgraden er for høj til dets nuværende niveau. Med lidt ældre børn måske især drenge, kan modelbyggeri være en rigtig god ide, da det noget man virkelig kan hygge med over en længere tid.

Så selvom man skal huske at være en masse uden for og få en masse frisk luft, så husk også det det er vigtigt at have inde-hygge i den kolde og mørke tid.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR