Forside Generelt Førstehjælp til hele familien

Førstehjælp til hele familien

103
0
DEL
Børn der er læger

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Livet er en utilregnelig størrelse, vi ved aldrig rigtigt hvad der kommer til at ske. Dette er både en fantastisk ting, men det kan også være fatalt. Der er derfor vigtigt, at alle er forberedte, hvis det værste skulle ske. Det er ikke kun læger, ambulancereddere og andre professionelle som bør vide, hvordan man redder liv. Faktisk bør alle børn og voksne vide, hvordan man gør. Det er derfor alarmerende, at de fleste børn i løbet af deres skoletid kun har førstehjælp en eller to gange, og voksne oftest kun tager førstehjælp til kørekort. Så tag hele familien i hånden og tag et førstehjælpskursus her.

Tag hele familien med til førstehjælp

Hjemmet er nok det sikreste sted man kan befinde sig, det er i hvert fald ofte der, man føler sig tryggest. Men det er ikke ens betydende med, at der ikke kan ske ulykker. Der findes jo flere steder i hjemmet hvor man kan komme til skade, og det er især ældre og små børn som er i risikozonen. Som forældre er ens vigtigste job at kunne passe på sine børn, og det vil derfor være forfærdeligt hvis noget skulle ske, og forældrene ikke kan gøre noget for at hjælpe.

Førstehjælp i skolen

De fleste har førstehjælp en eller to gange i løbet af folkeskolen. Dette er dog bestemt ikke nok. Desværre glemmer de fleste lynhurtigt hvad de har lært, og så går der flere år, hvor de ikke får det genopfrisket. I stedet bør alle skoler give et obligatorisk førstehjælpskursus hvert eneste år, så alle børnene også er klar til at kunne hjælpe.

Førstehjælp på arbejdspladsen

Vi befinder os det meste af dagen på vores arbejdsplads, og derfor er det logisk, at der er en risiko for, at der sker en ulykke på arbejdspladsen. Denne risiko er især, hvis man arbejder på en arbejdsplads eller på en anden farlig arbejdsplads.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR