Forside Generelt Få mere tid til børnene med et hjemmekontor

Få mere tid til børnene med et hjemmekontor

92
0
DEL
Få mere tid til børnene med et hjemmekontor

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange danskere kæmper med at få arbejde og familieliv til at hænge sammen, men faktisk behøver det slet ikke være så svært. For eksempel kan det være en fordel at indrette et hjemmekontor, så du ikke behøver at lave en knivskarp opdeling. Du skal sådan set bare have et skrivebord, så kan du snige en halv times arbejde ind her og der, uden at det går ud over tid med familien.

Et hjemmekontor giver frihed

At kunne arbejde hjemmefra giver dig frihed til at planlægge din tid selv. Nogle gange passer det dig måske bedst at arbejde en time før børnene står op, fem timer mens de er i institution, hente dem tidligt og så arbejde igen 2 timer om aftenen. Det giver dig en lang og stressfri eftermiddag med børnene, hvor I kan hygge og lave sjove projekter.

Du kan også sagtens arbejde, mens børnene er hjemme. I kan for eksempel lave en regel om, at mor eller far ikke må forstyrres, når de sidder ved skrivebordet, men I er stadig tilgængelige, hvis det bliver nødvendigt. Hvis den anden forælder er hjemme, bemærker du formentlig ikke engang, at du ikke er alene. Men du kan stadig tage en legepause med børnene eller spise en mellemmad.

Indret et ordentligt hjemmekontor

Nøglen til at få denne model til at virke er naturligvis, at du indretter et ordentligt hjemmekontor, som passer til dine behov. Måske har du ikke brug for andet end et godt skrivebord, måske skal du også have en reol med dokumenter eller et kamera – det afhænger fuldstændig af dit job.

Uanset hvad kan det klares hjemme i privaten. Og du kan endda være heldig, at din arbejdsplads kan betale nogle udgifter for dig, fordi det er en del af dit arbejde. Så behøver du ikke selv investere i et godt skrivebord eller en ergonomisk stol.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR