Forside Generelt Få mere for pengene

Få mere for pengene

631
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selv om mange på forhånd er forberedte på, at det ikke er gratis at få børn, kommer de faktiske omkostninger alligevel bag på de fleste. Det er selvsagt det første barn, der trækker hårdest på budgettet, men kommer der flere til, løber det alligevel hurtigt op. Med mindre økonomien er særdeles robust, kan der blive behov for at spare, og det er aldrig sjovt – særligt ikke, hvis man er lidt bevidst om at omgive sig med gode kvalitetsprodukter. Heldigvis er det ofte muligt at få mere for mindre, hvis man ser sig for. Læs med og få et par tips til, hvor du kan få meget for pengene.

Store besparelser med unisex-tøj til de mindste

Har du en fasttømret holdning om, at den lille pige skal gå i lyserødt, mens drengen skal være i lyseblåt, kan det springe dette tip over. Det bliver dog mere og mere almindeligt at tage lidt mere løst på den slags, og har man flere børn, eller kommer der flere til undervejs, kan der være rigtig mange penge at spare, hvis man går efter børnetøj, som kan bruges/genbruges af begge køn. Ud over besparelsen er man samtidig med til at gå imod brug-og-smid-væk strømningerne i samfundet, som hverken er godt for miljøet eller økonomien.

Netop disse tanker lå til grund for etableringen af www.littlekids.dk, der primært fører unisex-børnetøj i dæmpede nuancer og med print, der er gangbart til begge køn. Til gengæld er der så plads til at gå efter de bedste kvaliteter med fokus på økologi og bæredygtighed. I shoppen finder du blandt andet mærker som OrganicZoo, Huttelihut, Mói, Mingo, MiniPop og mange andre.

Køreglæden behøver ikke lide overlast

Det er måske især blandt mændene, at den klassiske Citroen Berlingo betragtes som dødsstødet til køreglæden. Den er uhyre praktisk med masser af plads og så videre, men den generelle holdning er, at modellen hverken er sexet eller særlig kvik i trafikken. Der findes dog faktisk bilmodeller, som kombinerer både køreglæde, plads og rimelig pris – de såkaldte crossover-modeller. Klik her, hvis du eksempelvis kunne tænke dig at se nærmere på Suzuki S-Cross, der giver dig det bedste fra stationcars og SUV’er til en pris på under 200.000. Ud over masser af bagageplads får du også en høj siddekomfort – i bogstaveligste forstand. Du sidder nemlig ganske højt, og det giver et godt udsyn over trafikken. Ud over køreglæden for chaufføren, vil børnene elske, at de rent faktisk kan se ud på omgivelserne under kørslen.

I modsætning til de fleste andre bilmærker, sender Suzuki en masse udstyr med i grundmodellen. Allerede her får du 7 x airbags, aircondition, elruder både for og bag, CD-radio med Bluetooth, fartpilot og fjernbetjent centrallås. Og på trods af familievenligheden er køreglæden 100% intakt med et kraftoverskud på op til 140 heste. Selv den kraftigste motor går dog næsten 20 kilometer på literen, og ejerafgiften ligger også helt i bund.

Skip udlandsrejsen, og få råd til mere

Selv om I måske har det som fast tradition at tage på solferie hvert år, er små børn en oplagt anledning til at bryde mønstret. De små har ikke rigtig nogen glæde af al ståhejen, og som forældre kan det også blive mere stresset end godt er for en feriesituation. Tag i stedet et sabbatår eller to fra udlandsrejserne – det gavner både barnet og pengepungen. Overvej i stedet en tur i sommerhus eller ferielejlighed. Det kan være en langt bedre (og billigere) løsning for alle parter.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR