Forside Generelt Få hjælp til rengøringen og mere tid med børnene

Få hjælp til rengøringen og mere tid med børnene

76
0
DEL
Få hjælp til rengøringen og mere tid til børnene

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Undersøgelser viser, at kvinder stadig står for langt de fleste af de huslige pligter. Samtidig får vi danskere mere og mere travlt med arbejde, og mange har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen rent tidsmæssigt. Derfor drømmer mange om at kunne bruge mere tid sammen med børnene, uden at det hele går op i stress, skrig og skrål. Heldigvis kan du udlicitere opgaver som rengøring, så du kan fokusere på det, der betyder noget.

Privat rengøring kan gøres billigt

Selvom rengøringsassistenter ofte er noget, vi forbinder med rige mennesker, er det faktisk muligt for helt almindelige familier at benytte sig af servicen. Selvfølgelig er der en lille udgift forbundet med at få gjort rent privat, men det er ofte prisen værd. Du slipper for at have den ugentlige rengøring hængende over hovedet, og du behøver ikke sætte hele dagen af til at gøre rent, når du får gæster.

Du kan eventuelt vælge at arbejde 1-2 timer ekstra om ugen for at betale for rengøringen. Det er dog værd at vurdere, om ikke pengene kan tages ud af det aktuelle budget, så du i stedet kan bruge mest muligt tid på familien.

Familien er vigtigst

Dine børn er kun små én gang, og hver eneste impuls de får igennem barndommen, påvirker dem senere i livet. Derfor er det enormt vigtigt, at du nyder tiden med dem, og at du er til stede. Ellers risikerer du at stå om nogle år og spekulere over, hvor det hele blev af. Og du risikerer, at du opdrager børn, du næsten ikke kan genkende, fordi det hele er blevet gjort i al hast med venstre hånd.

Samtidig er årene med børn de mest anstrengende for parforholdet, og en travl hverdag hjælper bestemt ikke på den sag. Fokusér i stedet på at have tid og overskud til både børn og partner, så I også har hinanden om fem eller 10 år.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR