Forside Generelt Derfor er yoga godt for gravide

Derfor er yoga godt for gravide

523
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du læser med her på siden, er der en rigtig god sandsynlighed for at du har fået en baby for nyligt, eller at du på nuværende tidspunkt venter på, at der skal komme en ny guldklump ind i dit liv. Denne artikel er til dig, der er gravid lige nu, og som mangler inspiration til hvordan du holder dig fysisk i gang.

Alt efter hvor langt du er henne, er din krop naturligvis begyndt at blive godt stor og tung, hvilket sætter naturlige begrænsninger for hvilke typer af motion der er muligt. Det er hverken sjovt eller sundt at løbe, hvis man er langt henne, ligesom cykling også hurtigt bliver ubehageligt når lårene støder på maven.

En af de former for motion der kan bruges mere eller mindre gennem hele graviditeten er yoga, og det er ikke uden grund, at gravidyoga stiger og stiger i popularitet og trækker de ene fyldte hold efter det andet.

Derfor er yoga godt for gravide

Der er mange grunde til at yoga er en rigtig god motionsform for gravide. Udover at det giver motion og styrke, er det også en måde hvor du som gravid kommer i rigtig god kontakt med din krop, hvilket er rigtig sundt i forhold til den forestående fødsel og en krop i balance er godt vigtigt at at skabe så god en fødsel som muligt. Gravidyoga handler især derfor også om åndedrætsøvelser, og et sundt åndedræt er alfa og omega.

Gennem yoga bliver du altså både stærkere såvel som at du får teknikker til at slappe bedre af i kroppen.

Hold eller hjemme i stuen

Der findes en lang rækker steder, hvor man kan gå til yoga her i landet, og langt de fleste af disse steder tilbyder også gravidyoga.

Som gravid kan det dog også være meget rart, ikke at skulle uden for en dør, hver gang man skal noget, og man kan også sagtens dyrke en lang række af øvelserne hjemme i stuen, især hvis man er en lille smule øvet.

Her på Yogalove.dk kan du både købe yogatøj og bøger med gode øvelser både til dig der er gravid, der der har født, og dig der bare gerne vil i gang med at dyrke yoga.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR