Forside Børneværelset Derfor skal du støvsuge ofte på børneværelset

Derfor skal du støvsuge ofte på børneværelset

315
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du ved naturligvis godt, at der skal støvsuges og gøres rent på et børneværelse, men ved du egentlig hvor vigtigt det er, at det bliver gjort oftere end i resten af huset?

Du går sandsynligvis meget på i at afskærme dit barn fra alverdens skadelige kemikalier og i diverse giftige tilsætningsstoffer. Nogle af disse stoffer bliver frigivet fra møbler, legetøj, elektronik og meget andet og samler sig i luften. Børn løber ind og ud af deres værelser og slæber derfor masser af støv ind og ud. Så selvom du har sørget for at legetøjet ikke indeholder ftalater og lignende, så kommer de ind med støvet som de slæber ind.

For at sikre et gode indeklima på værelset, hvor dit barn ofte tilbringer halvdelen af døgnet med at sove og lignende, er det derfor essentielt at du udover at støvsuge minimum end gang om ugen også lufter ud et par gange om dagen. Det bedste er er lufte godt ud om morgenen, og sidst på eftermiddagen eller først på aftenen, inden dit barn bliver puttet. Udover at støvsuge er det også rigtig vigtigt, at der ugentligt bliver støvet af, da der kan samle sig utrolige mængder af støv på bamser, legetøj og meget andet.

Det kan være svært at tage sig sammen til at få støvsuget flere gange om ugen, og derfor kan det være en god ide at investere i en robotstøvsuger, der stille og roligt kan klare det for dig i løbet af dagen, så du slipper for at spekulere på det. De kan fåes i stort set alle kvaliteter og prisklasser, men en hurtig søgning på støvsugere hos Skousen, viser at de kan erhverves fra omkring 1000 kroner og op til ti gange så meget.

Børn risikerer at udvikle allergi og lignende, hvis de udsættes for alt for meget støv og kemiske stoffer, og netop derfor er det essentielt at sikre dit barn mod dette støv og derfor husker at støvsuge ofte og lufte ud flere gange dagligt.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR