Forside Barnet Bedste mobil til børnene

Bedste mobil til børnene

588
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er det tid til at børnene skal have en mobil? Så får du her nogle gode råd til hvilke modeller der er de bedste på markedet, og hvilke du bør gå uden om, når du skal finde en til dine børn.

Lad det være sagt med det samme, at selvom du meget tænkeligt har en iPhone selv (da det er den mest solgte smartphone på markedet), så anbefaler vi at du går uden om den, og det er der især en grund til – og det er prisen.

En iPhone er en fremragende telefon, men det er også en af markedets absolut dyreste, og når man så samtidig tager med i mellemregningen, at den er skrøbelig, da skærmen let går i stykker, er det ikke det mest oplagte valg, som den første telefon til dit barn, medmindre du har en i overskud, fordi du selv har skiftet til en ny.

Når man skal finde den bedste mobil til børn er det en god ide at kigge efter en lidt billig en af slagsen. Dels fordi de billigere modeller ofte så rigeligt kan det de skal, og for ikke at ærgre sig så meget, hvis den går i stykker. Lad barnet vænne sig til telefonen, inden i investere lidt mere i eksempelvis en iPhone.

Kinesisk kvalitet

Et af de bedste bud lige nu er en af Huawei’s ganske glimrende modeller som eksempelvis P9 Lite, der både er hurtig, har en stor og god skærm, masser af apps og samtidig koster under halvdelen af hvad du skal give for en iPhone.

Vandtætte Sony

Et andet godt bud kunne være Xperia M4 Aqua fra Sony. Den har ligesom P9 også en god skærm og masser af hastighed. Samtidig er den vandtæt, hvilket er et stort plus, hvis dit barn løber rundt i regnvejr med telefonen på sig.

Kort sagt så anbefaler vi, at du starter med en telefon i den billige ende, du kan altid købe dig fattig i telefoner, i takt med at barnet bliver ældre.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/boerne-portalen.dk/public_html/wp-content/themes/babybite/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR